Ketenondersteuning met een menselijke maat!
Astma, COPD, CVRM, Diabetes Mellitus, GGZ, Ouderenzorg
Informatie / Nieuws  
woensdag 25 april 2012

In memoriam Bert Blom

Op 21 april j.l, drie dagen na zijn 58e verjaardag is Bert Blom, directeur van dotMed/Care2U overleden.  Sinds 2008 heeft hij onvermoeibaar gewerkt aan de introductie en verdere ontwikkeling van het de Care2U ketenbesturing.  En met groot succes. En juist op de dag dat een grote doorbraak een feit was kreeg hij te horen dat hij ernstig ziek was. Een bizarre speling van het noodlot.

Bert wás Care2U. Zijn passie voor zorg van een menselijke maat, zijn betrokkenheid bij patiënt en zorgverlener, zijn onvermoeibare missie om chronische zorg rondom de mens te organiseren. Het heeft op velen een onuitwisbare indruk gemaakt. Ver voorbij de zakelijke relatie voelen velen zich verbonden met hem in deze passie. Een verbondenheid die na zijn overlijden zal blijven bestaan.

Hoe ziek ook, hij heeft tot op het laatste moment aan deze uitdaging gewerkt. Met een voor velen verbijsterende energie en toewijding. Voor anderen zonder zichtbare tekenen van het naderende einde.

 Uiteindelijk heeft het onvermijdelijke hem ingehaald. Deze strijd was kennelijk niet te winnen. Wij verliezen in Bert een grote vriend van goede zorg. Maar ook een goed en bijzonder mens. Een fijne en inspirerende collega om mee te werken. De herinnering en inspiratie zullen altijd bij ons blijven.

 Wij wensen Els, zijn kinderen en kleinkinderen de kracht om dit grote verlies te dragen.

Je collega's van Care2U

overzicht alle nieuwsberichten